(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mafkuraviy immunitetni shakllantirishga qaratilgan islohotlar va yosh avlodga ma’naviyat, marifat tushunchalarini singdirish uchun amalga oshirilgan tashabbuskor g‘oyalar va jamiyatdagi yoshlar ongida sofdillik, vatanparvarlik, bag‘rikenglik, dovyuraklik, halollik, mehr-muruvvat tuyg‘ularini shakllantirish maqsadida qilinayotgan chora-tadbirlar haqidagi bilim va manbalar tahlil qilinadi.