(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi ta’limga bo‘lgan e’tibor, sifatli ta’lim berish va ta’lim tizimini yanada isloh qilishga doir amalga oshirilayotgan chora tadbirlar va islohotlar tahlil qilinadi.