(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu hozirgi zamonda bo’layotganintegratsiyalanish ya`ni bita darsni ikta o’qituvchi yokida ikta fanni bitta qilib o’tish foydalari haqida bo’layotgan yangiliklar va ular yordamida samarali dars jarayonli bo’lishi haqida so’z yuritiladi.