(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o‘qish savodxonligi darslarida savol-javob usulini samarali qo‘llash va ulardan foydalanish haqida batafsil yoritib berilgan.