(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
O`quvchilarning o`quv jarayoniga nisbatan qiziqishlarini orttirish, ularning mustaqilligi va faolligini ta’minlash, erkin tafakkurini shakllantirishga qaratilgan o`quv-biluv jarayonini tarkib toptirish muhim ahamiyatga ega.Maqolada shu to`grisida fikr yuritiladi.