(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada davlat fuqarolik xizmati, davlat fuqarolik xizmatini takomillashtirish hamda ularni baholashning huquqiy asoslarini takomillashtirish masalalari yoritilgan.