(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada o’qish savodxonligi darslarini tashkil etishda "4K" modelini innavatsion va interfaol usullarda olib kirish, bolalarni ta’lim olishga bolgan qiziqishlarini yanada oshirish, shuningdek o’quvchilarni darslarni samarali o’zlashtirishlari uchun interfaol metodlardan foydalanish yollari, haqida tavsiyalar berilgan.