(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqsud Shayxzodaning “Jaloliddin Manguberdi” asari kelib chiqishi hamda asarning hozirga qadar ham mutoola qilish uchun arzigulik asarlardan biri bo‘lgani haqida so‘z boradi