(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mashhur shoir umrini juda mazmunli o`tkazgan bo`lib juda ko`p yozuvchi, shoir va ijodkorlar bilan birga ijod qilgan. U umri davomida bu ijodkorlardan ham ko`p narsalarni o`rgangan va ular haqida ko`plab asarlarida ma`lumotlar berib o`tgan.