(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo’jaligi korxonalarini modernizatsiyalash va qishloq xo’jaligida amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlarni shuningdek eksport va importni rivojlantirish.