(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda badiiy tarjimadagi stilistik bo‘yoqdorlikni o‘rganish va tahlil qilish masalalari yoritiladi.