(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Konstitutsiyamiz mustaqilligimizni mustahkamlash, xalqimiz tinch va farovon hayot kechirishini ta’minlashda muhim asos bo‘lmoqda. Uning hayotimizdagi o‘rni va ahamiyatini keng targ‘ib etish, aholi, ayniqsa, yoshlar ongida Vatanga sadoqat, qonunlarimizga hurmat tuyg‘ularini mustahkamlashda uchrashuvlar, davra suhbatlari, ochiq muloqot va boshqa madaniy-ma’rifiy tadbirlar yuksak samaralar bermoqda. beradi