(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizda boshlang’ich sinflarda ta’lim tarbiyaning tutgan o’rni hamda ta’lim tizimining rivojlanishida boshlang‘ich ta’limning qanchalik muhim ahamiyat kasb etishi haqida ma’lumotlar keltirilib o‘tiladi.