(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Tegishli tadqiqotlar asosida korrupsiyaning ijtimoiy-falsafiy mohiyatini tahlil qilish korrupsiyaning axloqiy jihatlari haqida muhim tushunchalar beradi. Tadqiqot natijalari axloq, ishonch, madaniy omillar va korrupsiya o‘rtasidagi munosabatlarga oydinlik kiritadi