(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Shoir hayoti va ijodi, ko`rgan kechirganlari haqida yozilgan bo`lib vatanga bo`lgan muhabbatini o`z sherlari va asarlarida namoyon qilganligi haqida yozilgan.