(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ушбу мақолада этнографик материаллар асосида Жанубий Ҳисор тоғ қишлоқлари аҳолисининг турар жойлар билан боғлиқ этник анъаналари, меъморчилик услублари ёритилган