(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida transport xizmatlarini rivojlantirishning hozirgi holati va istiqbollari, ayniqsa avtomobil transportining yuk va yo‘lovchi tashishdagi yetakchi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, avtotransport korxonalarida daromad va xarajatlarni hisobga olishning nazariy jihatlari, ularning tasnifi va hisob siyosatida aks ettirilishi masalalari o‘rganilgan.