(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezisda maktabgacha ta’lim tizimini boshqarishda kuzatilayotgan zamonaviy tendensiyalar ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Xususan, raqamli transformatsiya, inson resurslarini strategik boshqarish, sifat menejmenti, inklyuzivlik va xalqaro tajribaning integratsiyasi kabi yo‘nalishlar maktabgacha ta’lim tashkilotlari faoliyatining samaradorligini oshirish omillari sifatida asoslab beriladi