(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Bugungi globallashuv, raqobat kuchayishi va axborot oqimining keskin ortib borishi sharoitida tashkilot faoliyatining muvaffaqiyati nafaqat ichki boshqaruv samaradorligiga, balki uning tashqi auditoriya bilan qanday va qay darajada samarali muloqot olib borishiga ham bevosita bog‘liqdir. Shu nuqtai nazardan, tashkilotning tashqi kommunikatsiya strategiyasini shakllantirish va uni izchil amalga oshirish zamonaviy boshqaruv tizimining ustuvor yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi.