(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezisda raqamli texnologiyalar yordamida oʻquvchilarning mustaqil oʻrganish strategiyalarini shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya vositalarining taʼlim samaradorligini oshirishdagi oʻrni, oʻquvchilarning raqamli savodxonligini rivojlantirish hamda mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish imkoniyatlari tahlil etilgan.