(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur maqolada texnologiya fanini o‘qitishda innovatsion pedagogik va axborot texnologiyalaridan foydalanishning didaktik imkoniyatlari yoritilgan. Ta’lim jarayoniga zamonaviy texnologiyalarni joriy etish orqali o‘quvchilarning ijodiy fikrlashi, mustaqil ishlash ko‘nikmalari va amaliy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning texnologiya darslari samaradorligini oshirishdagi o‘rni asoslab berilgan.