(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Tadqiqotning maqsadi bolalarda antibiotiklarga rezistent pnevmoniya davosida postbiotik Biodanatumning klinik va immunologik samaralarini baholashdan iborat bo‘ldi.