(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotida uchraydigan ota va o‘g‘il o‘rtasidagi munosabatlar, farzand tarbiyalashda otaning o‘rni , oilaviy muhitning ta’siri, farzand tarbiyasida otaning o‘rni va manaviy ziddiyatlar mavzusidagi fikrlar bayon etilgan.