(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezisda kasbiy ta’lim tashkilotlarida o‘quvchilarning o‘z-o‘zini rivojlantirish jarayonini samarali tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, kompetensiyaviy yondashuv asosida o‘z-o‘zini rivojlantirish metodikasini takomillashtirish yo‘llari taklif etilgan