(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Pilla chuvish dastgohlarini takomillashtirish masalasi xom ipakning chiziqli zichligi barqarorligi, uzilishlar soni, pishiqchiligi, nuqsonlar ulushi va chiqim ko‘rsatkichlari bilan bevosita bog‘liq bo‘lib, ushbu ko‘rsatkichlarning barchasi texnologik parametrlar to‘g‘ri tanlanishiga sezgir.