(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezis oliy ta’lim muassasalari faoliyatida kredit-modul tizimini joriy etish orqali talabalarga ko‘rsatilayotgan ta’lim xizmatlarining sifat jihatdan yangi bosqichga chiqishini ilmiy-nazariy asosda yoritishga bag‘ishlangan. Tadqiqot doirasida kredit-modul tizimining ta’lim jarayonini tashkil etishdagi funksional xususiyatlari, talabalarning individual ta’lim trayektoriyasini shakllantirishdagi ahamiyati hamda akademik shaffoflik va raqamli boshqaruvni ta’minlashdagi imkoniyatlari tahlil qilingan.