(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Uzun tumanida ko‘zi ojizlar jamiyati uchun mo‘ljallangan maxsus kutubxona ish boshlashi tuman hayotidagi muhim ijtimoiy voqealardan biri bo‘ldi. Ushbu kutubxona ko‘zi ojiz fuqarolarning bilim olish, mutolaa qilish hamda jamiyat hayotida faol ishtirok etishi uchun keng imkoniyatlar yaratmoqda.