(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqolada ijodiy qobiliyat tushunchasi, uning musiqa mashg‘ulotlaridagi o’rni va o’quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning nazariy asoslari to’g’risidagi fikr-mulohazalar keltirilgan bo’lib, ijodiy qobiliyatning shakllanishi va unga tasir etuvchi omillar haqida so’z boradi.