(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Ushbu maqola Andijon viloyatidagi oilaviy korxonalarda innovatsion boshqaruv usullarini joriy etishning iqtisodiy samaralarini tadqiq qiladi. Maqolada zamonaviy boshqaruv metodlarini qo‘llash orqali korxona rentabelligi, xarajatlarni optimallashtirish va raqobatbardoshlikni oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari oilaviy biznesning uzoq muddatli barqaror rivojlanishi va iqtisodiy samaradorligini oshirishga qaratilgan.