(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada To‘ra Sulaymonning metaforik tizimi va idiolektal birliklari uning shaxsiy poetik ohangini shakllantirishi, she’riyatining badiiy-estetik va falsafiy qatlamlarini uyg‘unlashtirishi ochib berilgan.