(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda ishlab chiqarish sohalarida qo‘llaniladigan zamonaviy konveyer tizimlarining turlari, ishlash prinsipi va sanoatdagi ahamiyati yoritilgan. Konveyerlarning avtomatlashtirilgan ishlab chiqarish jarayonlaridagi o‘rni, samaradorlikni oshirishdagi roli hamda zamonaviy boshqaruv tizimlari bilan integratsiyalashuvi tahlil qilingan.