(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatining Angor tumani iqtisodiy va ijtimoiy ko’rsatkichlari, sanoat maxsulotlarini ishlab chiqarish hajmi, qishloq xo’jaligi mahsulotlarini ishlab chiqarilish, xizmat ko’rsatish tarmoqlari tarkibi va aholining demografik salohiyati tadqiq etiladi. Tuman aholisi orasida paydo bo’layotgan ish bilan bandlik muammolari, tumanda sanoatning sust rivojlanayotganligining asosiy sabablari, tumanning investitsion muhitiga va ishlab chiqarish korxonalarining rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar o’rganilib taklif va tavsiyalar berilgan.