(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Halima Xudoyberdiyeva sheʼriyatining oʻziga xos xususiyatlari, sheʼrlardagi taʼsirchanlik, shoira ijodidagi oʻxshatishlar haqida fikr yuritiladi.Shuningdek maqolada shoira ijodidan namunalar keltiriladi.