(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshqaruv qarorlarini amalga oshirish jarayonining o‘ziga xos xususiyatlari, qaror qabul qilishdan amalga oshirishgacha bo‘lgan bosqichlar, yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari, shuningdek, ichki va tashqi omillar, resurslar bilan ta’minlash hamda nazorat mexanizmlari tahlil qilinadi. Qaror boshqaruv ishining mahsuli sifatida, uni qabul qilish yesa ushbu mahsulotning paydo bo‘lishiga olib keladigan jarayon sifatida ko‘rib chiqilishi mumkin