(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola boshlang’ich sinf o’qituvchilarining kreativ yondashuv asosida kasbiy kompetentligini rivojlantirish mexanizmlarini tahlil qiladi. Ta’lim jarayonida kreativlik va innovatsiyalarni qo’llash orqali o’qituvchilarning malakasini oshirish muhimligi ko’rsatiladi. Maqolada kreativ yondashuvlarning samaradorligi, pedagogik strategiyalar va o’qituvchilar uchun takliflar keltirilgan.