(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Boshlang’ich sinf o‘quvchilariga matematika o‘qitishda integratsiyalash muhim ahamiyatga ega. Fanlararo integratsiya o’quvchilarga o’zlashtirilgan matematik bilimlarni boshqa fanlar bilan bog’lash imkoniyatini yaratadi, bu esa bilimlarni chuqurroq tushunishga yordam beradi. Maqola boshlang’ich sinflarda o’qituvchilarga matematik ta’limda zamonaviy pedagogik yondashuvlarni qo’llashda yo’l-yo’riq ko’rsatadi va ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiladi.