(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
shbu qaramlikning shaxsiy maqolalarida internet faoliyati, o’zini namoyon etish yaratish va kommunikativ xulq-atvoriga ko‘rsatgan fizik ta’siri tahlil qilindi. Zamonaviy jamiyatda muhitning kengayishi shaxsning o’zini ifoda etishi, e’tirofga bo’lgan kuchii va shaxsiyaro munosabatlarda yangi davolash usullari paydo bo’lishiga sabab bo’lmoqda. Maqolada qarama-qarshilikdagi shakllanishning internet tizimi, shaxsiy ijtimoiy anglash jarayoniga hamda bu jarayon qo’shimcha kuchga ega bo’lgan himoya mexanizmlari tahlili.