(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Germaniyaning kollaborativ (matn, audio, video, grafika, animatsiya va boshqalar) multimedia yondashuvidan foydalanib, metodikani takomillashtirishi mumkinligini ko‘rsatadi. Multimedia vositalar o‘qituvchining raqamli yordamchisi bo‘lib, insoniy munosabatlar, seminar muhokamalari va kognitiv rivojlanishni to‘ldiradi. Ushbu yo‘nalishdagi har bir loyiha ilmiy tadqiqot, empirik sinov va xalqaro hamkorlik bilan mustahkamlanishi yanada samaradorlikni oshirishga xizmat qiladi.