(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezis korxona va mahsulot raqobatbardoshligiga ta’sir qiluvchi omillar va ularning korxona va mahsulotning raqobat ustuvorligini belgilashda muhim rol oʻynashi yoritilgan. Mavjud adabiyotlar tahlil qilinish orqali tezis korxona va mahsulot raqobatbardoshligiga ta’sir etuvchi omillarning turli xil guruhlari yoritib berilishiga va ularning korxona va mahsulot raqobatbardoshligiga bevosita ta’sir qilishiga qaratilgan.