(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
azkur maqola “Farhod va Shirin” dostonini tahlili qilish orqali o‘quvchilarni asarga bo‘lgan qiziqishini orttirish. Multimedia vositalari yordamida qiyoslash orqali o‘rganish.