(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Кекса ёшли беморларда юрак-қон томир ва буйрак фаолиятида икки томонлама бузилишлар фонида кечувчи клиник белгиланишларнинг хусусиятларини тахлил килиш.