(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur tezis ishida kichik biznes subyektlarining boshqaruv jarayonlariga sun’iy intellekt (SI) asosida avtomatlashtirilgan tizimlarni integratsiya qilish masalalari chuqur o‘rganilgan.