(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqola dunyo adabiyotshunosligining dolzarb masalalaridan biri-modernizm tushunchasining paydo bo‘lishi, uning takomili hamda modernizm bilan bog’liq tushunchalar tahliliga bag’ishlangan