(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada psixologiya fani kelib chiqishi tarixi, rivojlanish davrlari, hozirgi kundagi asosiy psixologiya yo‘nalishlari, psixologiyaning hozirgi kunda nimani o‘rganishi qisqacha keltirib o‘tilgan