(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada harakatli oʻyinlarning tarbiyaviy rivojlantiruvchi vazifalariga e’tibor qaratilgan.