(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy rinoplastika (burun shaklini estetik va funktsional jihatdan to‘g‘rilash) usullarining rivojlanish bosqichlari, ilg‘or texnologiyalar yordamida erishilgan yutuqlar va ularning amaliyotdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Shu bilan birga, rinoplastik jarrohlikda qo‘llanilayotgan yangi, minimal invaziv usullar, individual yondashuv tamoyillari va tiklanish davrini qisqartirish bo‘yicha ilg‘or yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.