(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Shoir Muhammad Yusuf qalamiga tegishli “Iymon qo‘shig‘i” she’rini tahlil qilish orqali butun insoniyat, butun dunyoni saqlab qoluvchi kuch- iymon haqida fikr yuritiladi.