(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarga asoslangan yoshlar tarbiyasi haqida fikr yuritilgan. Har bir inson o‘z umrini tabarruk zotlar kechirgan ibratli hayot bilan taqqoslaydi. Uning kơnglida, men mana shu zotlarimizga munosib voris manmi? – degan savolni yuragiga tugadi. Ular shu qadar buyuk meros qoldiribdiki, mendan nima qoladi – degan tuyg`u bilan o‘z faoliyatini bog‘lasin