(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada mustaqillik sharoitida yoshlarni barkamol shaxs qilib tarbiyalashning nazariy va amaliy jihatlari, zamonaviy yondashuvlar, innovatsion usullar va tarbiya samaradorligini oshirish yo‘llari, shuningdek, milliy va jahon tajribasi asosida yoshlarni intellektual, jismoniy va ma’naviy jihatdan yetuk insonlar sifatida shakllantirishga qaratilgan samarali chora-tadbirlar o‘rganilishi ko‘rib chiqilgan.