(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
O’smirlik davri inson rivojlanishining eng murakkab va nazorat qilish qiyin bosqichlaridan biridir. Shu sababli o’smirlik davrida muloqot qobiliyatlarini rivojlantirish muammosi dolzarb ahamiyatga egadir. Kommunikativ muloqotning rivojlanishiga ta’lim jarayoni katta hissa qo’shib, o’smirning dunyoqarashini ham kengaytiradi. Ushbu maqolada o’smir shaxsi va uning kommunikativ muloqot qobiliyati haqida yoritib berilgan.